Kennisvelden

Insyte technology
Animated Figure

IoT

IoT is een snel opkomende trend. Dit betreft apparaten die verbonden zijn aan het internet en door de hele wereld op zichzelf kunnen functioneren. Deze apparaten verzenden data of halen data op vanaf een webserver.


Meer weten over IoT? Lees onze blog.
Insyte technology heeft veel ervaring met IoT projecten helpt u graag met uw volgende project.

AI

Artificial intelligence (AI) in een woord dat tegenwoordig veel voorkomt. AI is een verzamelnaam voor een grote groep systemen die zelf leren. Deze systemen werken op basis van gegenereerde data en kunnen hierdoor iets voorspellen of catagorizeren. 

Meer weten? Lees onze blog . Insyte technology heeft veel kennis op het gebied van AI en helpt u graag op weg met uw project

Meet en regelsystemen

Meet en regelsystemen zijn tegenwoordig overal te vinden. De kern van deze systemen is de aansturing van actuatoren aan de hand van de data van sensoren. Meet en regelsystemen komen vaak voor in onder andere de maak of proces industrie. 

Benieuwd wat wij als insyte technology hierin voor u kunnen betekenen?


Communicatie systemen

Communicatie is de kern van veel systemen. Het kan gaan over draadloze comminucatie met technieken zoals wifi, 4g of lora. Maar ook bedrade communicatie wordt veel gebruikt in dagelijkse systemen met technieken zoals RS485 of Can. 

Wilt u meer weten over communicatie? bekijk dan onze blog. Benieuwd wat wij als insyte technology hierin voor u kunnen betekenen?

Sensoren

Elk systeem bevat tegenwoordig sensoren. Of het gaat om het meten van luchtvochtigheid of de vulgraad van een apparaat. Niet alleen moeten deze sensoren uitgelezen worden maar ze moeten ook gekozen worden. Insyte technology heeft veel kennis van sensoren en kiest deze uit op levensduur, prijs, nauwkeurigheid en veel andere aspecten. 

Wilt u meer informatie over sensoren? 

Data

Data wordt tegenwoordig gebruikt voor allerlei doeleinden. Voorspellen van machine falen, het herkennen van gezichten of het aansturen van machines. Dit wordt allemaal gedaan door het gebruik van data. Bij insyte technology weten we alles over uw data en helpen we u met het krijgen van de antwoorden of functionaliteit die u zoekt.Prototyping

Prototyping is essentieel voor het realiseren van een eindproduct of het verbeteren van uw processen. Insyte technology heeft veel kennis van veel prototyping platforms zoals raspberry pi en arduino. Hierdoor kunnen snel prototypes ontwikkeld worden om uw functionaliteit te realiseren. 

Kunnen wij uw prototype ontwikkelen?